House for sale

755000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11423834
Immoweb code : 11423834

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
1384 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante vrijstaande villa met cottage-uitstraling, is gebouwd in 1913 en is het voormalige postgebouw van Oedelem in de www.oudezakstraat16.be. De villa is gelegen in een mooie tuin en biedt een elegante toegang via een sierlijk smeedijzeren hekwerk. Naast het prachtige hoofdgebouw, is er nog een koetshuis (125m²) met heel wat mogelijkheden. Het authentieke karakter van de woning gaat hand in hand samen met alle nodige, moderne comfort anno 2024. Beleef een unieke woonervaring met een perfecte mix van historische charme en hedendaags comfort.
Het EPC F kan eenvoudig gewijzigd worden door het plaatsen van een nieuwe ketel, een offerte en EPC-simulatie zijn reeds voorzien.
We nodigen je, bij interesse, uit op de bezoekdag van zaterdag 15 juni. Je kan je via www.oudezakstraat16.be inschrijven voor de bezoekdag.
Ook kan je op deze website terecht voor de beschrijving van de woning, een virtuele rondleiding (360° fotografie), foto’s en alle documenten die noodzakelijk zijn om een woning te (ver)kopen.
We garanderen je dat de woning niet vóór de bezoekdag verkocht zal zijn. Zo krijgt iedereen de kans om zich voor te bereiden, de woning te bezoeken en een eenmalig bod uit te brengen. Meer informatie over hoe je kan bieden, kan je ook op de website vinden. We geven je de garantie dat er niet zal opgeboden worden!
Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Tot binnenkort, Jens Verriest van Fasade, 0479 19 35 82.

Get in touch