House for sale

745000€

3 bedrooms 319 square meters

Immoweb code : 11470318
Immoweb code : 11470318

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
319 square meters livable space
823 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige woning met drie slaapkamers, bureau, zwembad en dubbele garage op 823m². Deze woning dateert van 2016 en geniet een prima staat van onderhoud. Centraal gelegen nabij het centrum van Baal en dit met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten zeer vlot bereikbaar.
U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Vanuit de inkomhal genieten we toegang tot de inpandige dubbele garage, alsook de leefruimte. De leefruimte biedt ook ruimte aan de perfect afgewerkte keuken. Vanuit de woonkamer en keuken geniet men dankzij de grote raampartijen van veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin met zwembad. Naast de keuken bevindt zich de berging/wasplaats met eveneens toegang tot de tuin.


De eerste verdieping biedt ruimte aan een bureau, 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom een rechtstreekse toegang verleent tot een dressingruimte en de badkamer, uitgerust met inloopdouche en ligbad.



Wie op zoek is naar een recente en energiezuinige woning, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra: E-peil 60 (87kWh/m²/jaar EPC) - 36 zonnepanelen – Conforme elektrische keuring - Airco in leefruimte en slaapkamers – Regenwaterput (10.000l - recuperatie op toiletten en buitenkraan)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS S

Get in touch