House for sale

* 454458€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 20215390
Immoweb code : 20215390
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
530 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een moderne woning dicht bij Brussel? Ontdek Hof Orisun, zes nieuwe, ruime gezinswoningen in Asse. De percelen van lot 1 t.e.m. 5 variëren tussen 500 en 800 m². Voor wie nog meer ruimte zoekt, biedt lot 6 een grondoppervlakte van meer dan 2000 m².

De naam Hof Orisun is geïnspireerd door de betekenis van Asse, 'nederzetting bij de bron'. 'Orisun' betekent 'bron' in het Yoruba, een West-Afrikaanse taal.

Hof Orisun biedt comfortabele nieuwbouwwoningen met een open keuken, een handige berging of wasplaats, en grote raampartijen voor veel lichtinval en zicht op de tuin. Elke woning heeft een carport. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer. Sommige woningen hebben een zolderverdieping ingericht als vierde slaapkamer met doucheruimte; andere bieden extra opbergruimte.

Vlot bereikbaar wonen in het groen Gelegen in een groene omgeving, biedt Hof Orisun toegang tot 20 hectare natuurgebied in Asse, met wandelpaden en speelbossen voor kinderen. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de Brouwerij Mort-Subite of het Erfgoedmuseum van Asse. Het woonproject is goed bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer, en het station is vlakbij. In de buurt vind je supermarkten, scholen, apotheken, een ziekenhuis, en meer. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Asse, met tal van eethuisjes en gezellige restaurants.

Benieuwd naar Hof Orisun?
Neem contact op met je ERA makelaar Peter voor meer informatie!

This property is part of the project Hof Orisun

Get in touch