House for sale

399000€

4 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 20029385
Immoweb code : 20029385

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
309 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Instapklare, modern ingerichte woning met zonneterras & tuin

VALIMMAS verkoopt deze welgelegen, ruime en gerenoveerde rijwoning met groot zonneterras en tuin met tuinhuis. Ideale oriëntatie naar het west-zuidwesten.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire en toilet, een (kleine - ideaal voor fietsten en/of motor) garage, en een living met open ingerichte leefkeuken met zicht op de tuin.
De eerste verdieping herbergt een nachthal, een toilet, twee slaapkamers, een dressing of bureel, en een modern ingerichte badkamer met ligbad en inloopdouche.
De dakverdieping werd ingericht met een overloop en twee slaapkamers.

Moderne inrichting en sfeervolle decoratie, direct instapklaar. Gelegen in een landelijke omgeving in de buurt van natuurgebied Kravaalbos. In de nabijheid van een lagere school, enkele buurtwinkels, bushalte en kerk Asse-ter-Heide. Ruime gratis publieke parking aan de overzijde van de straat.

Thans nog verhuurd (sedert 01/11/2022 voor 9 jaar) mits € 1.303,86/maand. Opzeg voor eigen bewoning is mogelijk, mits 6 maand (binnen de drie maanden na akte) opzegperiode.

Bekijk deze instapklare woning alvast tijdens een virtueel bezoek: https://bit.ly/Kapellestr25 ... en/of contacteer ons zeker voor een afspraak ter plaatse.

Get in touch