House for sale

445000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 20120698
Immoweb code : 20120698

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
186 square meters of land

Description

Uiterst energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in…

In het hart van Ardooie bevindt zich deze eigentijdse en energiezuinige eengezinswoning, perfect voor wie waarde hecht aan modern wonen met oog voor duurzaamheid. Scholen, winkels, openbaar vervoer,... liggen allen in de nabije omgeving van de woning.

De indeling is als volgt:
Bij het betreden van de woning komt u in de uitzonderlijk lichtrijke inkomhal met gastentoilet terecht. Deze komt uit in de open leefruimte met parketvloeren en vloerverwarming, waar de woonkamer en volledig ingerichte keuken zich bevinden. Aansluitend aan de keuken treft u de ruime wasplaats met bijkomende praktische berging.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet en een hedendaagse badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. Daarnaast geniet u nog van extra opbergruimte in de praktische zolderverdieping.

De woning combineert geavanceerde technologieën zoals een warmtepomp, zonnepanelen en een domoticasysteem om een uitzonderlijk laag energieverbruik te garanderen. Daarnaast is de gehele woning voorzien van hoogrendementsbeglazing met aluminium raamwerk. Er is een regenwaterput van 5000L aanwezig en het gescheiden rioleringsstelsel is reeds voorzien.

Wees er snel bij, tot het einde van het jaar komt u bij deze woning in aanmerking voor het 6% BTW-tarief.

Troeven
*Uiterst energiezuinige woning
*Nieuwbouwwoning (6% BTW)
*3 slaapkamers
*Uiterst kwalitatieve materialen
*Centrum Ardooie


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventar…

Get in touch