House for sale

295000€

1 bedroom 104 square meters

Immoweb code : 20151166
Immoweb code : 20151166

Overview

1 bedroom
1 bathroom
104 square meters livable space
27 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning in het sfeervolle Oud-Berchem biedt een ideale mix van rust en stadsleven. Gelegen in een rustige straat, straalt het pand karakter uit dankzij de vele authentieke elementen, zoals een sierlijke gevel en een warme planchévloer.

Bij binnenkomst kom je direct in de functionele keuken, voorzien van alles wat je nodig hebt. Aansluitend vind je de moderne badkamer met een comfortabele douche. Op de eerste verdieping bevindt zich de eetruimte, een gezellige plek voor diners. De tweede verdieping biedt een knusse woonkamer met een sierschouw, die bijdraagt aan een warme en huiselijke sfeer.

De bovenste verdieping herbergt een ruime slaapkamer die rust en privacy biedt. Voor extra comfort is de woning uitgerust met twee airco-units, zodat het binnenklimaat altijd aangenaam blijft, ongeacht het seizoen.

Met zijn centrale ligging is deze woning een perfecte uitvalsbasis voor wie dicht bij de stad wil zijn, maar toch de rust van een rustige buurt zoekt. De stedenbouwkundige is in aanvraag, EPC: 260kWh, P-score: C, G-score: C

Get in touch