House for sale

439000€

3 bedrooms 315 square meters

Immoweb code : 20224112
Immoweb code : 20224112

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
315 square meters livable space
56 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruim handelshuis in hartje Antwerpen te koop

Ligging:

Dit pand aan de Lange Beeldekensstraat, in een van de meest begeerde wijken van Antwerpen, biedt een tal van unieke voordelen. De centrale ligging zorgt voor gemakkelijke toegang tot verkeersroutes en openbaar vervoer. Gelegen aan een drukke straat, biedt het volop commerciële mogelijkheden en ligt het op loopafstand van winkels, restaurants, culturele voorzieningen en scholen, wat de locatie extra aantrekkelijk maakt.

Beschrijving: Dit ruime handelshuis is momenteel verdeeld over meerdere verdiepingen, waardoor het flexibel en aanpasbaar is aan verschillende behoeften. Het gelijkvloers wordt momenteel gebruikt door een VZW enbestaat uit 3 afzonderlijke ruimtes, perfect voor zakelijke doeleinden. Op de eerste verdieping vindt u een lichte woonkamer en keuken met overvloedig daglicht. De tweede verdieping biedt een badkamer met douche, toilet en was- en droogfaciliteiten, naast twee comfortabele slaapkamers. Op de derde verdieping vindt u de derde slaapkamer.

Deze veelzijdige indeling biedt eindeloze mogelijkheden. Dit handelshuis met bovenwoning op Lange Beeldekensstraat 73 in Antwerpen biedt een unieke kans voor investeerders en gezinnen, dankzij de optimale ligging en veelzijdige indeling.

Bijzonderheden:

- EPC: D (382 kWh/m²)

- P- score en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Get in touch