House for sale

365000€

4 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 20224089
Immoweb code : 20224089

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
186 square meters livable space
132 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Locatie: deze woning met veel potentieel staat te koop in de Everaertsstraat in Antwerpen. Deze woning, ideaal voor grote gezinnen is gelegen in een leuke en gezellige buurt in 2060, vlakbij Park Spoor Noord! Op wandelafstand bevinden zich scholen, winkels, gezellige horecagelegenheden, de Meir en het Centraal station van Antwerpen.

Omschrijving: Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal terecht. Deze inkomhal geeft toegang tot de ruime woonkamer welke voorzien is van voldoende natuurlijke lichtinval. Eenmaal we verder lopen, komen we via de eetkamer in de volledig geïnstalleerde keuken terecht. Achteraan deze woning vinden we een eerste moderne badkamer terug, voorzien van toilet, inloopdouche en enkele wastafel.
Via het schuifraam in de keuken krijgen we toegang tot de ruime, proper aangelegde, Zuidelijk georiënteerde tuin.
Op de tussenverdieping vinden we een tweede badkamer terug. Deze badkamer is voorzien van een enkele wastafel, douche in bad en toilet. Achter deze badkamer is er nog een ruimte met aansluiting voor de wasmachine.
Eenmaal we op de eerste verdieping komen, vinden we hier twee slaapkamers terug.
De tweede verdieping is tevens ook voorzien van nog twee slaapkamers.

In deze woning is er een kelder aanwezig.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch