House for sale

274000€

2 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 20223181
Immoweb code : 20223181

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
111 square meters livable space
47 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Locatie: Deze belétage is centraal gelegen in de Herderstraat in Antwerpen. Het stadscentrum bevindt zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord en het Rivierenhof. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename locatie net buiten de drukke binnenstad - deze locatie is echter zeer gemakkelijk te bereiken. Vlotte verbinding met belangrijke invalswegen.

Omschrijving: Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal terecht. Deze inkomhal geeft op de gelijkvloerse verdieping toegang tot de inpandige garage die momenteel als slaapkamer is ingedeeld met aansluitend een gezellige doucheruimte.
Beneden in de kelder is er nog ruimte met aansluiting voor een wasmachine.
Op de eerste verdieping vinden we de open woon-, eetkamer en recent gerenoveerde, volledig geïnstalleerde keuken terug.
Eenmaal we een verdieping hoger gaan vinden we de tweede slaapkamer terug met aansluitend de badkamer die is voorzien van een douche en enkele wastafel.

Bijzonderheden
- Ideaal als starterswoning
- Centrale ligging
- EK conform
- EPC label D
- P&G-score: B
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch