House for sale

549000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 20151318
Immoweb code : 20151318

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
190 square meters livable space
336 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde, instapklare HOB met 4 slaapkamers, toffe Zuidtuin en aparte garage in een rustige wijk op Linkeroever.
Je komt binnen via de inkomhal met een ingemaakte vestiairekast, een apart gastentoilet en de open houten trappenhal.
Van hieruit stap je links de leefruimte in, die maar liefst 46 m² meet! Je hebt hier een mooie laminaatvloer, een vernieuwde schouw met werkende haard en een ingebouwde kast en zicht op het terras met de tuin. Achteraan rechts stap je de moderne, L-vormige keuken in, met z’n inductievuur, dampkap, spoelbak met zicht op de tuin, oven, microgolf, koelkast met vriesvak, vaatwasser en heel wat kastruimte.
De keuken geeft ook toegang tot een andere grote troef: de gezellige, zuidgerichte tuin, inclusief tof terras met handige bergkast, stukje gazon mét vuurpit en toegang tot de garage.
Via de hal ga je naar de eerste verdieping, waar je al drie slaapkamers hebt van 11, 20 en 24 m², en een eerste, ruime badkamer. Die is volledig betegeld en heeft een ligbad met douchescherm, dubbele lavabo met kasten, een handdoekendroger en een hangtoilet. Op de tweede verdieping heb je nog een betegelde douchekamer met een inloopdouche, lavabo met meubel en spiegel en een toilet. De rest van deze verdieping omvat een prachtige kamer op parket van 24 m² die zich onder het dak bevindt en momenteel is ingericht als welnessruimte.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13096/

Get in touch