House for sale

225000€

2 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 20137488
Immoweb code : 20137488

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Drijvende vaarinrichting met mogelijkheid tot verscheidene functies

Locatie: Deze unieke drijvende vaarinrichting staat te koop op het Kempischdok-Oostkaai in Antwerpen. In de dichte omgeving zijn er scholen, talrijke horecagelegenheden, winkels en invalswegen.

Omschrijving: Op het Kempischdok- Oostkaai staat deze drijvende vaarinrichting te koop. Dit uniek vastgoedobject kan gebruikt worden voor verscheidene functies. Men kan er zowel gaan wonen en het gebruiken als woonboot, als er een commerciële invulling uitoefenen.
De drijvende vaarinrichting heeft een uitstekende en rustige ligging, is gemakkelijk bereikbaar en bestaat uit twee verdiepingen. Verder kan dit opgedeeld worden zoals men wenst. Momenteel kent de woonboot een badkamer, twee slaapkamers, een bureauruimte, een keuken en verschillende ruime en open ruimtes.

Bijzonderheden:
- Conform Euroclass
- Rustige ligging
- Verschillende functies mogelijk
- Bruikbare vloeroppervlakte: +/- 200 m²
- Uniek vastgoedobject

Bent u op zoek naar vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch