House for sale

258000€

3 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 20222371
Immoweb code : 20222371

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space
177 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een starterswoning, die weinig opfriswerk kent én goed gelegen is? Dan is deze leuke rijwoning in een prima buurt te Hofstade misschien wel wat u zoekt?

De woning is ideaal gesitueerd in een rustige buurt (doodlopend stuk), vlakbij het groen met al haar fiets- en wandelfaciliteiten. Maar evengoed dichtbij het station van Aalst en de winkels + scholen in centrum Hofstade. Ook de ring van Aalst en de oprit E40 is makkelijk bereikbaar.

Deze woonst werd in 1977 praktisch heropgebouwd en is zeer solide voor verdere opfrissing. Reeds vernieuwde voorgevel, cv op aardgas °2014, dubbele beglazing PVC rondom, rolluiken, vernieuwde badkamer en een eerste basispakket isolatie (C-score EPC). Elektriciteit moet nog conform gebracht worden.

Momenteel is de huidige indeling als volgt; inkomhal met trap, leefruimte met kleine berging, keuken, veranda met wasplaats en aparte toilet. Boven op de eerste verdieping 2 slaapkamers en de badkamer, via de trap bereikt u de tweede verdieping met nog een 3e slaapkamer en zolder. Geen kelder.

Buiten diverse bergingen, een leuke tuin met terras en vooral ... rust!

Contacteer ons via 053 89 99 66 of [email protected] voor het maken van een afspraak of voor extra informatie.

Get in touch