House for sale

379000€

5 bedrooms 209 square meters

Immoweb code : 11433768
Immoweb code : 11433768

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
209 square meters livable space
164 square meters of land

Description

AALST - RUIME WONING MET 5 KAMERS

AALST- KWALITATIEVE WONING MET 5 KAMERS EN TUIN
Rustig gelegen woning, doch nog in de stadskern en dus ook alles op wandelafstand.

De woning bestaat uit een zeer ruime inkomhal, gastentoilet en grote polyvalente ruimte die nu dienst doet als bureau en pedicure. Achteraan liggen de privé ruimtes; een grote woonkamer met mogelijkheid tot plaatsen van een kachel, extra berging of bureau, eetruimte onder de lichtstraat en een goed uitgeruste keuken.
Achterliggend is er nog een wasplaats met de technieken, CV op mazout die gemakkelijk kan omgezet worden naar gas of neutrale energiebron.
Op het verdiep is er de masterbedroom voorzien van een dressing, een badkamer met inloopdouche en nog een slaapkamer. Op het 2de verdiep zijn er terug twee kamers met ingebouwd bureau en kasten, alsook een badkamer met bad.
Verder is er ook nog een zolder voor berging.

De woning is zeer goed geïsoleerd, recent en totaal vernieuwd. Er is ook mogelijkheid tot gebruik/aankoop naastliggende garage.

Bel snel voor je afspraak en onze makelaar Sam ontvangt je met open armen! 053/60.65.60
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Get in touch