House for rent

1100€ per month

3 bedrooms 181 square meters

Immoweb code : 20016344
Immoweb code : 20016344

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
181 square meters livable space
586 square meters of land
Available date : 08/01/2024
Link to the virtual visit

Description

Prachtige villa in Goetsenhoven!

In de rustig gelegen Aststraat in Goetsenhoven vinden we deze alleenstaande woning met 3 slaapkamers. De woning bevindt zich in een landelijke omgeving, maar toch op fietsafstand van het centrum van Tienen en vlakbij alle belangrijke uitvalswegen zoals de E40.


Bij het binnenkomen bevinden we ons in de lichtrijke hal met bezoekerstoilet, plaats voor een vestiaire, toegang naar de garage en de trap naar de eerste verdieping met overloop. Tevens vindt u in de gang een glazen deur die uitgeeft op de ruime leefruimte. Deze bestaat aan de achterkant bijna volledig uit glas, wat veel lichtinval toelaat en zorgt voor een ‘buitengevoel’. De grote L-vormige leefruimte is voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken met een keramische kookplaat, een heteluchtoven, een enkele spoelbak, een vaatwasser en een koelkast met diepvriesgedeelte. De keuken geeft tevens toegang tot de garage/berging.

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom met een zee van ruimte en een groot raam dat zicht biedt op de landelijke omgeving. Daarnaast bevindt zich de badkamer, bestaande uit lavabo, inloopdouche en WC. Verder vinden we nog twee ruime slaapkamers waarvan één toegang geeft tot een grote stockagezolder via een uitklapbare trap.

Achteraan beschikt het huis ook nog over een mooi aangelegde tuin en terras. Gezien het huis Zuid-Oost georiënteerd ligt, geniet u in de tuin gedurende de hele dag van de zon. Vooraan is het huis voorzien van een ruime oprijlaan met twee aparte parkeerplekken

Get in touch