House for rent

1650€ per month

4 bedrooms 237 square meters

Immoweb code : 20057148
Immoweb code : 20057148

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
237 square meters livable space
710 square meters of land

Description

Energiezuinige nieuwbouw met 4 slpkrs

Op een goede locatie te Schriek bevindt zich deze ruime nieuwbouw woning met 4 slaapkamers op een perceel van 710 m². U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid,  toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. 

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De hal geeft verder toegang tot de leefruimte en een aparte bureauruimte vooraan de woning. De leefruimte geniet van veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is ingericht met inductievuur, combi-oven, dubbele spoelbak en koelkast. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de wasplaats/berging. De nachthal op de 1ste verdieping geeft ons toegang tot 4 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping, hier hebt u nog vele mogelijkheden.

De woning werd in 2024 gebouwd en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Vooraan hebt u voldoende parkeermogelijkheden en daarbovenop beschikt de woning over een carport. In de volledige aangelegde tuin met praktisch bijgebouw kunt u steeds genieten van het mooie weer. Verder werd de woning voorzien van zonnepanelen en bedraagt de EPC slechts 37. Contacteer ons voor meer informatie op 0479 13 63 69 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers
- Bouwjaar = 2024
- EPC slechts 37 (label A)

Renovation obligation: unknown

Get in touch