House for rent

1250€ + 50€ per month

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 20132764
Immoweb code : 20132764

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
Available date : 10/01/2024

Description

Ruime 3-SLPK woning met zalige zonovergoten tuin!

Sorry, there is no English translation. ENKEL afspraak online 24/24 en 7/7 via de knop: "Bezoek plannen" op Structura.be.

Gelegen in het charmante buurt te Opwijk presenteren wij u een prachtige woning met een bewoonbare oppervlakte van liefst 193m².

Deze ruime en lichtrijke woning is perfect voor gezinnen en biedt u alle comfort en ruimte die u nodig heeft.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomt in een ruime inkomhal voorzien van gastentoilet. De hal vormt de verbinding vormt tussen keuken, bureelruimte (of slaapkamer) en de leefruimte.
De leefruimte geniet een prachtige lichtinval en een authentieke schouw die een warm en gastvrij gevoel creëert. De living is direct verbonden met een zonnige veranda die uitkijkt op de magnifiek aangelegde tuin, een perfecte plaats om te ontspannen en te genieten in alle rust.

De keuken is volledig uitgerust met aansluitend een handige berging die extra opbergruimte biedt.


De woning beschikt op de eerste verdieping over drie ruime (!) slaapkamers die veel lichtinval genieten. De badkamer is voorzien van een comfortabele douche en een dubbele wastafel.
Zolder aanwezig.


De tuin is een waar paradijs met prachtige beplanting, een sierlijke vijver en veel ruimte voor buitenactiviteiten. Dit alles zorgt voor een groene oase van rust en ontspanning.


Extra troeven van deze woning zijn de efficiënte indeling, de centrale ligging en de ruime parkeermogelijkhed

Get in touch