House for rent

1100€ per month

3 bedrooms 244 square meters

Immoweb code : 20254404
Immoweb code : 20254404

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
244 square meters livable space
975 square meters of land
Available date : 11/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Maak uw bezoek aan ons nog eenvoudiger! Vul alstublieft vooraf de huurdersfiche in en stuur deze naar [email protected]. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak ter plaatse te plannen. U kunt de fiche vinden onder de downloads. Alvast bedankt!

Deze alleenstaande woning is gelegen in het hartje van Lotenhulle en is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. De woning is beschikbaar vanaf 01/11/2024.

Bij het binnenkomen betreedt u de inkomhal met toegang tot een apart gastentoilet. De hal leidt verder naar de gang, waar u drie ruime slaapkamers vindt en de badkamer, voorzien van een lavabo || douche en toilet. De woning beschikt over een inpandige garage. Via een vaste trap in de garage bereikt u de zolder, die veel opbergruimte biedt.

De ruime leefruimte zorgt voor veel lichtinval en sluit aan op de keuken, deze is uitgerust met een vaatwasser | kookplaat | dampkap | oven en dubbele spoelbak. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot het terras, waar u kunt genieten van de aangelegde tuin rondom de woning.

Naast de inpandige garage beschikt de woning ook nog over een extra vrijstaande garage.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* ALLEENSTAANDE WONING
* RUIM
* 2 GARAGES

Get in touch