House for rent

1300€ per month

3 bedrooms 171 square meters

Immoweb code : 20201567
Immoweb code : 20201567

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
171 square meters livable space
273 square meters of land
Available date : 12/06/2024

Description

Moderne en instapklare 3-slaapkamerwoning – centrum Haalt...

Deze splinternieuwe woning vindt u in hartje Haaltert. Het heeft een uitstekende bereikbaarheid en interessante locatie: nabijheid van belangrijke invalswegen, treinstations Haaltert of Ede en bushaltes. Goede voorzieningen in de directe omgeving, w.o. restaurants, winkels, kleuterschool. Andere scholen (Aalst) vlot bereikbaar.
Deze comfortabele en rustige woning stapt u binnen via een praktische inkomhal, voorzien van een apart gastentoilet. Vervolgens bereikt u een lichtrijke en gezellige woonkamer. Aansluitend nodigt een moderne en volledig uitgeruste keuken u uit. Een handige berging-/wasruimte met technisch lokaal maakt de keuken compleet.
Op verdiep 1 treft u 2 ruime slaapkamers en een subliem ingerichte badkamer, met ligbad en inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegel. Verder een apart nachttoilet. De trap naar de 2de verdieping leidt u naar 2 opbergkamers, maar vooral naar een 3de riante (slaap)kamer. De energiezuinige woning voldoet aan de meest recente isolatie- en ventilatienormen: laag E-peil van 8. 12 zonnepanelen (dak) milderen de energiekost. De onderhoudsvriendelijke en omheinde tuin is volledig afgewerkt en uitgerust met terras en tuinhuis; een zomerse BBQ wenkt al. Garage en parkeergelegenheid in oprit.
Voor rondleiding of meer informatie, contacteer Patrick (0468 30 80 14). Wees er snel bij!

Renovation obligation: unknown

Get in touch