House for rent

1275€ + 35€ per month

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 20272339
Immoweb code : 20272339

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
807 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze open bebouwing (NIEUWBOUW), gelegen in de Vossenholstraat (zijstraatje van de Kerkstraat) te Dikkelvenne, is de perfecte gezinswoning.

Technisch top met o.a.: warmtepomp lucht-water, vloerverwarming (eveneens koelen mogelijk) én zonnepanelen.

Bij binnenkomst in deze prachtige woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een handige vestiaire en een gastentoilet. De lichtrijke leefruimte met open keuken (Siemens toestellen en inductiekookplaat) biedt niet alleen veel ruimte, maar ook veel licht door de grote raampartijen waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. De exceptionele ligging komt volop tot zijn recht. Vanuit de leefruimte is er ook toegang tot een praktische wasplaats/berging, ideaal voor extra opslagruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De nachthal geeft ook toegang tot de moderne badkamer (met dubbel lavabomeubel, douche en toilet) en een extra berging.
Het ruime terras met tuin én tuinhuis vervolledigen het geheel.

Bijzondere troeven: woning werd geschilderd; armaturen aanwezig; .... .
De buitenaanleg van het woonerf wordt in het najaar nog afgewerkt . Er worden o.a. hagen voorzien tussen de verschillende wooneenheden, hoge grassen worden passend geïntegreerd, ... .

Bij deze woning zijn 3 privé parkeerplaatsen inbegrepen.

Kortom; een uitzonderlijk aanbod!

Get in touch