House for rent

1800€ per month

3 bedrooms

Immoweb code : 20184246
Immoweb code : 20184246

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Weer zo’n schoontje in verhuur! Het zal eerste bewoning zijn voor dit nieuw gezet huis.Half-open met oprit én een handige fietsenberging, netjes ingewerkt in de zijgevel.Via de zij-inkom kom je de woning binnen. Achterin met zicht op de tuin een strak, ingerichte witte keuken met eethoek. De behapbare tuin is mooi van oppervlakte.Wat deze woning zo leuk maakt, zijn de halve verdiepen. Halfje naar beneden en je komt terecht in de vestiaire. Hier nog een apart toilet én een praktische berg/wasruimte. Op de eerste verdieping met het snoetje aan de zonnige straatkant, de living. Achterin de slaapkamer met een oppervlakte 9,5 m2, de nachthal en badkamer met bad, inloopdouche, badkamermeubel met ingewerkte lavabo en strak spiegelkastje.
Niveautje 2 bestaat uit een 2e slaapkamer (12,5 m2), een tweede badkamer én apart toilet.Als toemaatje bevindt zich op de 3de verdieping nog een zolder met slaapkamer.
Mooi A-labeltje (11 zonnepanelen op de dak!)
De ligging kan niet beter. Dicht bij het centrum van Boechout, wandelen in het bos van Moretus en de omgeving van de molen in Boechout. Voor scholen en winkels hoef je ook niet ver.

Get in touch