Ground floor for sale

259000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 20046880
Immoweb code : 20046880

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 0

Description

Ground floor

Sorry, there is no English translation. Dit gelijkvloerse appartement is gelegen in de Torenblokstraat in Wilrijk op de grens met Berchem, pal in de gegeerde Oosterveldwijk. De ligging is ideaal met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Centrum Antwerpen bereik je in no time en ook het station van Berchem bevindt zich vlakbij.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een klein gebouw met slechts 3 appartementen. Je hebt het privatief gebruiksrecht van de voortuin én het terras achteraan! Bovendien bevindt zich achteraan aan het terras een garage met een zeer ruime berging. Deze is verplicht bij aan te kopen voor 26.000 euro. Momenteel is het terras afgemaakt.

Indeling
- voortuin
- inkomhal
- ruime woonkamer en eetkamer
- geïnstalleerde keuken
- fantastisch terras (40m²)
- slaapkamer 1 (14m²)
- slaapkamer 2 (11m²)
- badkamer met douche, lavabo en toilet (2023)
- kelder met WM/DK

Algemeen gebouw
- dakisolatie aanwezig
- gemeenschappelijke CV op gas

Troeven
- gegeerde locatie
- conforme elektriciteit
- privatief gebruiksrecht voortuin + terras

Ben jij geïnteresseerd in dit gelijkvloers appartement te koop in Wilrijk, ben je op zoek naar ander vastgoed of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contac

Get in touch