Ground floor for sale

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 20064410
Immoweb code : 20064410

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 0

Description

Ground floor

Sorry, there is no English translation. Dit residentieel gelegen gelijkvloers appartement is onderdeel van een kleinschalig gebouw in een rustige doodlopende straat, op wandelafstand van centrum Deinze, waar u kunt genieten van talrijke voorzieningen.
Bij binnenkomst treft u een ruime leefruimte aan die baadt in natuurlijk licht, ideaal om gezellig te ontspannen of gasten te ontvangen. De volledig ingerichte keuken biedt alle moderne gemakken die u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een stel, een klein gezin of als extra ruimte voor een thuiskantoor of hobbykamer. De badkamer is uitgerust met een moderne douche en lavabo én er is een apart toilet.
Verder is er een gemeenschappelijke tuin en een privatief terras waar u kunt genieten van de natuur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud.
Een bijkomend voordeel is dat er geen syndickosten zijn, wat betekent dat u kunt genieten van uw eigendom zonder extra maandelijkse lasten.
Verplichte aankoop bovengrondse garagebox aan €25.000,-
Voor verdere informatie of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected]

Get in touch