Ground floor for sale

287000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 20034700
Immoweb code : 20034700

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit gelijkvloers appartement werd uitstekend onderhouden en bevindt zich in een kleinschalig gebouw met slechts 4 appartementen te Ginderbuiten, nabij lokale faciliteiten en het centrum van Mol.

Je betreed het appartement via een inkomhal, voorzien van een gastentoilet en ruimte voor vestiaire. De leefruimte bestaat uit een zithoek en een open keuken, uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser en combi-oven. Aansluitend is er een ruime berging / wasplaats.

De nachthal geeft uit op 2 slaapkamers en de betegelde badkamer met inloopdouche en lavabo.

Verder is er een inpandige garage, waardoor je vanuit het appartement rechtstreeks toegang hebt tot de garage. De garage is tevens bepleisterd en voorzien van verwarming, waardoor deze ook als ruime berging gebruikt kan worden. Naast het gebouw is er ook nog een privatieve autostaanplaats.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de aangelegde en afgesloten ruime tuin, voorzien van een terras en een tuinpoort.

Aan de zuidkant werden de aluminium ramen voorzien van rolluiken. Verwarming op aardgas. Ventilatiesysteem type C. Videofoon aanwezig.

Dit appartement is momenteel verhuurd.

Er is geen lift aanwezig en heden is er geen syndicus, dus lage gemeenschappelijke kosten.

EPC: 121 kWh/m² (label B) | keuring elektrische installatie = conform

Het bovenliggende duplex appartement wordt tevens te koop aangeboden, alsook het gebouw in zijn geheel (4 appartementen). Ideaal als investering ! Contacteer ons voor meer

Get in touch