Ground floor for sale

235000€

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 20269158
Immoweb code : 20269158

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 0

Description

LIEDEKERKE - Gerenoveerd gelijkvloers appartement met garage

EERSTE BEZOEKDAG ZON. 3/11 van 10U-14U (op afspraak!)
LIEDEKERKE - Gerenoveerd gelijkvloers appartement met terras.

Gelegen in een rustige woonwijk, op wandelafstand van het station van Liedekerke en dichtbij scholen en winkels, bevindt zich dit verzorgde en instapklare gelijkvloerse appartement.

Naar indeling toe beschikt dit appartement over een lichtrijke leefruimte die voldoende plaats biedt voor een gezellige zithoek en een ruime eetplaats. De halfopen keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen, zoals een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi-oven en voldoende opbergruimte. Via de keuken heb je toegang tot het ruime terras.

Verder beschikt het appartement over een apart gastentoilet, een ruime slaapkamer, een tweede middelgrote slaapkamer en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.

Een van de grote pluspunten van dit pand is het groot terras, dat rechtstreeks toegang geeft tot de privatieve garage. Deze garagebox dient verplicht mee aangekocht te worden voor € 15.000, (niet inbegrepen in de vraagprijs).

Kortom, een ideaal gelegen appartement met alle comfort en extra troeven zoals het terras en de garage. Ook een goede investering voor verhuur!

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.

Get in touch