Ground floor for sale

207500€

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 20011389
Immoweb code : 20011389

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 1

Description

BORSBEKE - Verzorgd gelijkvloersappartement met ruim terras

GERESERVEERD!
BORSBEKE - Dit mooi en verzorgd gelijkvloersappartement kan u vinden nabij het centrum van Borsbeke op de verbindingsweg tussen Aalst en Zottegem. Dit appartement werd steeds perfect onderhouden en biedt u alle moderne comfort. Zo beschikt het appartement over een gunstig EPC, dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en een conforme elektriciteitsinstallatie. Naar indeling toe is het appartement voorzien van een aparte inkomhal, 2 slaapkamers, een comfortabele badkamer, een apart toilet, een geïnstalleerde open leefkeuken met een praktische aanpalende berging en een aangename woonkamer uitgevend op het ruime en zonnige terras.

Op wandelafstand bevinden zich scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer en een treinhalte. In de directe omgeving bevinden zich invalswegen en de E40.

Kortom ben u op zoek naar een energiezuinig, perfect instapklaar en betaalbaar appartement of bent u op zoek naar een ideale investering, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak. Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

Tevens is er de mogelijkheid tot het bijkopen van een autostaanplaats in het gebouw (15.000€). Deze is niet inbegrepen in de geafficheerde prijs.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.

Get in touch