Ground floor for sale

279000€

2 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 20006172
Immoweb code : 20006172

Overview

2 bedrooms
161 square meters livable space
Available date : 01/01/2025
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OMSCHRIJVING:
- GLV: Inkom, modern ingerichte open keuken, ruime woonkamer met veel lichtinval door het grote schuifraam, slaapkamer 1, sas, apart gastentoilet, badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet, via de badkamer naar de 2de slaapkamer. Inpandige garage plaats voor 1 auto , voorziening voor wasmachine en droogkast en voorraadruimte.
- BUITEN: Private inrit afgesloten via een automatische poort, zijterras (55 m²), vrijstaande garageplaats voor 1 auto en tuingereedschappen. Gezellige en mooi ingerichte patio (72 m²) aan de achterzijde, grenzend aan de woonkamer. Betegeld terras met sierbeplanting aan de zijkanten. EPC: 132 kWh/m² Label: B (geen renovatieverplichting!). PVC ramen met hoogrendemenstbeglazing. Condenserende gasketel BJ 2013, met vloerverwarming. Pelletkachel in de woonkamer. Airco warm-koud in de woonkamer, keuken en slaapkamer 2.
Gelegen in een residentiële woonbuurt met uitzicht over de languitgestrekte weilanden, op wandelafstand van het centrum van Dilsen, op enkele autominuten van Maaseik, Maasmechelen, Bree en de Nederlandse grens. Nabij fiets- en wandelpaden.

Get in touch