Ground floor for sale

335000€

2 bedrooms

Immoweb code : 20042182
Immoweb code : 20042182

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit volledig vernieuwd en comfortabel gelijkvloers 2-slaapkamerappartement is centraal gelegen aan het Beursplein vlakbij de Vesten, de Smedenstraat, het Zand en het centrum van Brugge. Dichtbij het bus- en treinstation en met een vlotte verbinding naar uitvalswegen en E40. Een zeer geslaagde en recente totaalrenovatie met eigentijdse en kwalitatieve materialen in combinatie met felbeheerde woontroeven resulteerde in een aantrekkelijke, lichtrijke en energiezuinige woongelegenheid met hoog comfortniveau! MACHTIG wonen in een TOONAANGEVENDE STIJL! Een bezoekje zeker waard!
+ Instapklaar + Asbestveilig + Gunstig energielabel B! + Geen renovatieplicht + Uitstekende Mobiscore van 9,3 op 10! + Mogelijkheid tot aankoop van een of meerdere garages in dezelfde residentie !

Omvat een inkom, ruime en lichtrijke living, volledig ingerichte nieuwe keuken, berging, 2 slaapkamers met trendy houten decoratieve lattenwand en zwarte lichtschakelaars en stopcontacten, volledig nieuwe badkamer met inloopdouche ( met trendy zwarte douche en kraanwerk ), kelderberging. P-score=A G-score=A
Vastgoedinformatie in aanvraag.

Bewoonbare oppervlakte: 89 m²

Get in touch