Ground floor for rent

850€ + 30€ per month

2 bedrooms 114 square meters

Immoweb code : 20060593
Immoweb code : 20060593

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
114 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartment - Ground Floor

Sorry, there is no English translation. Gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met terras.

Ligging: In het centrum van Veerle-Laakdal. Vlotte verbinding met verschillende faciliteiten en naar volgende verbindingswegen: Westerlo, Geel, Tessenderlo, E313.

Indeling: Inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken, apart toilet, terras, 2 autostaanplaatsen.

Omschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers in een rustig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal. Deze verleent rechtstreeks toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met de keuken. De keuken is geïnstalleerd en uitgerust met kwaliteitsvolle toestellen: kookvuur, oven, ijskast en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken is er tevens een berging, deze is voorzien van een aansluiting voor wasmachine- en droogkast. Via het raam in de leefruimte kunnen we het terras betreden. Verder beschik het appartement over 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer oogt strak en modern en beschikt over een inloopdouche en een lavabo met opbergkasten.

Bijzonderheden:
- EPC:A-label
- Gemeen. Kost: €30,00 p/m.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch