Ground floor for rent

850€ + 50€ per month

2 bedrooms

Immoweb code : 20069816
Immoweb code : 20069816

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Available date : 09/01/2024
Floor : 0

Description

Gelijkvloers app.

Sorry, there is no English translation. Welkom bij dit charmante appartement gelegen in het hart van Diest. Dit goed onderhouden eigendom biedt een ideale woonruimte voor koppels of kleine gezinnen.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, perfect voor een comfortabel en ontspannen verblijf. De lichte en luchtige woonruimte biedt een uitstekende omgeving voor zowel ontspanning als entertainment. De open ingerichte keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende werkruimte, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. Daarnaast is er een praktische ontbijtbar geïntegreerd in de keuken, ideaal voor snelle maaltijden of een gezellige koffiehoek in de ochtend.
De badkamer is functioneel ingericht en biedt alle nodige voorzieningen voor uw comfort. De rest van het appartement straalt een gezellige en uitnodigende sfeer uit, versterkt door een slim gebruik van ruimte en licht.
Hoewel het appartement geen eigen garage heeft, zijn er voldoende parkeerfaciliteiten beschikbaar in de buurt.

Naast de uitstekende faciliteiten, profiteert u van een uitstekende ligging met gemakkelijke toegang tot lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze combinatie maakt het appartement een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in één pakket.

Mis deze unieke kans niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!
De huurprijs bedraagt € 850 + € 50 forfait gemeenschappelijke kosten
Wilt u dit

Get in touch