Flat studio for sale

92500€

30 square meters

Immoweb code : 11488153
Immoweb code : 11488153

Overview

1 bathroom
30 square meters livable space
Floor : 0

Description

Lichtrijke studio met zongericht terras vlakbij het strand

Deze prachtige studio biedt een lichtrijke woonruimte, perfect voor wie houdt van veel natuurlijk licht en een open, luchtige sfeer. De ruimte is voorzien van grote ramen die niet alleen overvloedig daglicht binnenlaten, maar ook een aangenaam uitzicht bieden. Het zon gerichte terras is ideaal voor ontspanning, waar u kunt genieten van de warme zonnestralen.

De ingang van de studio ligt direct aan de levendige zeedijk, wat niet alleen zorgt voor gemakkelijke toegang tot het strand en de zee, maar ook tot de gezellige boulevard met haar vele winkels, restaurants en cafés. Dit maakt het een ideale locatie voor zowel permanente bewoning als een vakantieverblijf.
De badkamer is uitgerust met een comfortabel ligbad. De keuken beschikt over alle basisvoorzieningen die u nodig heeft, inclusief een kookplaat, koelkast en voldoende opbergruimte.

Al met al biedt deze studio een perfecte combinatie van comfort, gemak en een prachtige locatie, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een sfeervol en praktisch huis aan zee.

Renovation obligation: unknown

Get in touch