Flat studio for sale

155000€

48 square meters

Immoweb code : 20275109
Immoweb code : 20275109

Overview

1 bathroom
48 square meters livable space
Floor : 9

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Deze charmante, instapklare studio ligt op de 9e verdieping van een goed onderhouden gebouw met rustige, groene en centrale ligging. Winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij, net als het bruisende Antwerpse stadsleven. De studio is onmiddellijk beschikbaar en is ideaal als eerste woonst, pied à terre, studentenkot of rendabele investering.

Inkomhal & badkamer:
U betreedt de studio via de inkomhal op prachtige dambord tegelvloer. De badkamer met mozaïek tegeltjes huisvest een vintage lavabo, bad/douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Leefruimte, keuken & slaaphoek:
De leefruimte op blokjesparket geniet een mooie lichtinval. De open keuken garandeert voldoende werk- en opbergruimte en omvat een keramisch vuur, dampkap, oven, microgolf, koelkast en vriezer. De ruime slaaphoek met uitsparing voor uw kleerkast werd wonderwel geïntegreerd in de leefruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om op eenvoudige wijze omgetoverd te worden tot aparte, volwaardige slaapkamer.

Terras en kelder:
U kan genieten van een groot terras met een feeëriek, groen vergezicht. Hier komt u volledig tot rust, al dan niet met een glas in de hand. Een kelder is inbegrepen.

- Mobiscore 9,5
- Recente dak- en gevelrenovatie
- EPC B - Na gevelisolatie vermoedelijk A
- HR++ beglazing
- Asbestveilig
- Gemeenschappelijke fietsberging
- Fiberklaa

Get in touch