Farmhouse for sale

139000€

4 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 20046742
Immoweb code : 20046742

Overview

4 bedrooms
170 square meters livable space
630 square meters of land

Description

Te renoveren hoevewoning, landelijk gelegen op een percee...

Deze hoevewoning met afgesloten garage, rechts van de woning, is gelegen te Mechelen-Bovelingen bij Heers op 6a30ca, voorzien van een zuidoost gerichte tuin. Het pand ligt landelijk en rustig doch op slechts 20 minuten van het centrum van Sint-Truiden/Tongeren en 6 minuten van de E40 richting Brussel en Luik.
 
Deze kleine hoeve biedt tal van mogelijkheden. Deze is voorzien van de basisvoorzieningen (houtkachel, elektriciteit, stadswater, septische put, regenwaterput). De keuken is volledig te renoveren en momenteel enkel uitgerust met een dampkap, spoelbakje en gasvuur. Naast de keuken bevindt zich een apart toilet. De woning is uitgerust met houten ramen met enkele beglazing en opgetrokken uit volle, stevige muren. 

Indeling op het gelijkvloers: inkomhal, eetkamer, keuken, slaapkamer,  toilet, bijkeuken, veranda, vaste trap naar de eerste verdieping, vaste trap naar kelder, berging en garage.
Indeling op het eerste verdiep: ruime zolderverdieping met volwaardige hoogte, momenteel bevinden zich hier 3 slaapkamers.

Een grote troef van deze hoevewoning zijn de voorliggende stallen. Enerzijds heeft men door de grote benutbare oppervlakten tal van mogelijkheden qua renovatie. Anderzijds kan men ervoor kiezen om bepaalde gedeelten af te breken en/of volledig te vernieuwen. 

Meer info of wenst u een bezoek? Aarzel niet en bel ons snel op 011 70 70 19.

Renovation obligation: yes

Get in touch