Exceptional property for sale

449000€

3 bedrooms 252 square meters

Immoweb code : 20020564
Immoweb code : 20020564

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
252 square meters livable space
650 square meters of land

Description

buitengewoon huis

Sorry, there is no English translation. Deze grotendeeldeels gerenoveerde driegevelwoning, gelegen in Haren, biedt een unieke combinatie van karakter en potentieel. Met zijn ruime indeling en authentieke elementen is deze woning een ware vondst.

Bij het betreden van de woning via het hoofdgedeelte komt u binnen in een ruime en open woonkamer van 43 m². Deze woonkamer is niet alleen uitnodigend maar biedt ook directe toegang tot de lichtrijke keuken. De keuken, een centrale plek in de woning, biedt via een deur toegang tot de oprit, waar plaats is voor twee wagens. Hierdoor is parkeren nooit een probleem.

Achter de keuken bevindt zich een indrukwekkend authentiek atelier van maar liefst 85 m². Dit atelier, compleet met een mezzanineruimte, biedt tal van mogelijkheden voor creatieve geesten of als extra woon- of werkruimte. Vanuit het atelier heeft u directe toegang tot de ruime en serene tuin, waar u kunt genieten van de rust en de natuur.

Op de eerste verdieping vindt u de ruime master bedroom. Naast de master bedroom bevindt zich de charmante badkamer, die perfect past bij de stijl van de woning.

De tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, ideaal voor kinderen, gasten of als kantoorruimte. Elke kamer biedt voldoende ruimte en licht, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

De woning beschikt eveneens over een ruime kelder van 42 m² met een praktische hoogte, ideaal voor opslag of als extra werkruimte.

Get in touch