House for sale

299000€

3 bedrooms 415 square meters

Immoweb code : 11433772
Immoweb code : 11433772

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
415 square meters livable space
367 square meters of land
Available date : 09/01/2024

Description

MERE - Multifunctioneel pand met commerciële ligging

MERE CENTRUM - Multifunctionele eigendom met commerciële ligging.
Deze eigendom situeert zich in het centrum van Mere: een uitstekende commerciële ligging, op 1,5 km van de op- en afrit van de E40. De geschikte locatie tot exploitatie van handel door zijn vlotte verbindingen naar openbaar vervoer, winkels en scholen. Het dorpsplein biedt de nodige parkeergelegenheid, het pand beschikt over een dubbele inpandige garage. De achterliggende tuinzone is rechtstreeks toegankelijk via losweg (ook voor auto's).

Het gebouw omvat op het gelijkvloers een verbruikszaal van circa 140m² met aansluitend keuken, bureau en stockageruimte. Overigens biedt het gelijkvloers nog plaats voor een badkamer en verleent toegang naar het kelderverdiep met sanitaire uitrusting. Het eerste verdiep is voorzien van een overloop en drie (slaap)kamers. Tevens is er een zolderberging aanwezig. Niet te verwaarlozen is dat het gebouw volledig onderkelderd is (deels kruipkelder). Alle daken zijn vernieuwd in 2001.

De oorspronkelijke bestemming van het gebouw was een danszaal, later gemengd gebruik banketbakkerij met winkel + woning, tearoom + woning, louter gezinswoning. Daarna broodjeszaak, buurtwinkel en dienstencentrum. Door zijn oppervlakte en ligging is ook de combinatie van wonen -werk en/of kangoeroewoning mogelijk. Uitbreiding tot een volwaardige eerste verdieping (eventueel in combinatie met een dakterras) met dak op de gehele bouwbreedte tot een bouwdiepte van 12 meter behoort tot de mogelijkheden.
I

Get in touch