Duplex for sale

255000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 11434718
Immoweb code : 11434718

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 2
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een energiezuinig en centraal gelegen appartement? Dan is dit nieuwbouw duplex appartement in Ruddervoorde precies wat u zoekt! Dit ruime appartement van ongeveer 83m² biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel wonen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichtrijke woonkamer die perfect is voor ontspanning en gezelligheid. De volledig uitgeruste keuken is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, wat het perfect maakt voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft. Daarnaast heeft u toegang tot een privé terras, een ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of om te ontspannen na een lange dag.

Dit appartement is zeer centraal gelegen, vlakbij de kerk van Ruddervoorde. In de onmiddellijke nabijheid vindt u diverse buurtwinkels, wat het dagelijkse leven een stuk makkelijker maakt. Bovendien bent u slechts enkele minuten verwijderd van de op- en afrit van de autostrade E403, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Het gebouw is voorzien van een lift en er is de mogelijkheid om parkeerplaatsen aan te kopen. Dit energiezuinige appartement zorgt niet alleen voor lage energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl.

Verkoop onder btw stelsel.

Get in touch