Duplex for sale

699000€

4 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 20025911
Immoweb code : 20025911

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
250 square meters livable space
Floor : 1

Description

Uniek handelspand met bijhorend appartement in centrum Dadi…

Gelegen pal in het centrum van Dadizele en recht tegenover de prachtige basiliek, vindt u dit unieke handelspand met bijhorend duplexappartement. Dit eigendom biedt de perfecte mogelijkheid voor mensen die een zaak willen starten in het bruisende Dadizele met de mogelijkheid om boven de zaak te wonen.

Het handelspand bestaat uit een winkelruimte met vitrine, toilet, paskamers, evenals een bijhorende keuken en bureauruimte. Het handelspand biedt tevens een ruime opslagruimte van +/- 349 m² en achteraan nog een extra opslagplaats van 180 m² voorzien van goederenlift. De opslagplaats biedt de mogelijkheid om de winkelruimte uit te breiden of te gebruiken als extra stockageruimte

Het bovenliggende duplexappartement (+/- 250 m²) is bereikbaar via een aparte zijingang. Binnenin vindt u een grote leefruimte met zithoek en eetruimte, een geïnstalleerde keuken, bergruimte en nachthal. Het appartement beschikt verder over 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, toilet en terras. Aangezien het gaat over een doorkijkappartement, geniet je de hele dag door van natuurlijke lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Bent u op zoek naar een combinatie van woon- en werkruimte op een toplocatie in Dadizele? Mis deze kans niet en neem snel contact met ons op via 0471/45.29.95 of via [email protected] voor meer info of een bezoek.

Troeven
*Toplocatie
*Tal van mogelijkheden
*Ruime opslagplaats


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: ni…

Get in touch