Duplex for sale

290000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 20003691
Immoweb code : 20003691

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Met 3 slaapkamers en een standplaats ….
Op een boogscheut van het centrum en op wandelafstand van de Leie vinden we dit in nieuwbouwappartement terug. Het is meteen duidelijk dat het hier om een heel kwalitatief eigendom gaat. Dit appartement maakt deel uit van een residentie met 2 eenheden. Ieder appartement staat volledig op zich en maakt dus geen gebruik van een gemeenschappelijke inkom.
We plaatsen onze wagen op de staanplaats of zetten onze fiets in de privé-berging ernaast en stappen vervolgens naar de voordeur. De inkomhal beneden is heel ruim en biedt heel veel kastruimte. We nemen de trap naar boven en vinden in de hal boven meteen een apart gastentoilet. Door de mooi stalen deur met glasinleg stappen we de leefruimte binnen. De leefruimte met open keuken en burohoek is zo’n 48 m2 groot. De keuken met eiland en keukentafel is volledig ingericht. De living heeft ook vaste kasten. Naast het salon is er een mooi, met maatkasten ingericht buro. Vanuit de keuken en het salon hebben we mooi zicht op het zuidgericht terras.
Vanuit de living is er toegang tot de grootste slaapkamer. Ook hier werden vaste maatkasten voorzien.
Vervolgens gaan we de nachthal binnen. Ook in de nachthal zijn er maatkasten. Er zijn nog 2 slaapkamers die ook telkens voorzien zijn van kasten. Er is ook een handige wasberging waar ruimschoots plaats is voor een wasmachine en droogkast. Spullen opbergen doen we ook hier terug in de vele, vaste kasten. Er is ook een apart toilet en als afsluiter een p

Get in touch