Duplex for sale

297000€

3 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 20153247
Immoweb code : 20153247

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
164 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. In de Heuvelstraat in Ham, op slechts enkele minuutjes rijden van de op- en afrit van de E313, maar toch rustig gelegen, vinden we dit uitzonderlijk ruime (164 m²) duplex appartement met 3 slaapkamers terug. Winkels, openbaar vervoer en school bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Ook het centrum van Tessenderlo met nog meer winkels, horeca en scholen ligt op fietsafstand.
Wanneer we dit moderne appartement betreden, bereiken we via de inkomhal (met vestiaire) de mooie leefruimte met de open keuken (samen maar liefst 68,6 m²). Deze mooie oppervlakte zorgt, mede dankzij de grote ramen met veel natuurlijke lichtinval, voor een aangenaam loftgevoel. De hoge plafonds versterken dit aangename gevoel. Op deze verdieping treffen we ook nog een praktische berging (10,6 m²) en een apart toilet.
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (12,85 m², 19,8 m² en 14,6 m²). De badkamer (9,3 m²) is eveneens ruim genoeg en voorzien van een ligbad, een aparte douche en 2 lavabo’s. Ook treffen we er een apart toilet.
Het appartement is zeer energiezuinig met een gunstig EPC van 103 kwh/m²jaar. De elektriciteit is volledig conform AREI en er wordt verwarmd op aardgas.
Spreekt dit uitzonderlijk ruime appartement jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor.

Get in touch