Duplex for sale

299000€

2 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 11407527
Immoweb code : 11407527

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij de prachtige en kleinschalige residentie 'Heelne'.
Deze duplex van 123 vierkante bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ruim terras , een zolder en twee parkings. Er is vloerverwarming voorzien als ook zonnepanelen. Deze zijn goed voor een jaarlijkse opbrengst van maar liefst 1800kWh.

Het appartement is slechts 15min verwijderd van de afslag autosnelweg E314 en 8 min van het centrum van Maaseik. De busstop bevindt zich voor de deur en ook de supermarkt is een steenworp verwijderd.

Bij binnenkomst in het appartement is er rechts de keuken met eetkamer. De keuken is hypergeinstalleerd (Zanussi) en heeft aansluitend een berging. Via het grote schuifraam (Schüco) in de keuken komen we op het ruime terras. Voldoende ruimte om in de zomer heerlijk buiten te vertoeven. Links van het appartement is er de woonkamer.
Boven bevindt er zich de ruime badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Ook zijn er twee ruime tweepersoons slaapkamers. In de nachthal is er de trap naar de zolder. Deze dient ideaal als opbergplaats.

Achter het perceel bevindt er zich een groot stuk weiland (woonuitbreidingsgebied) van maar liefst 7a26ca. Deze kan als optie aangekocht worden (30.000 euro) en kan dienen als (moes)tuin of voor het houden van dieren.
Troeven:
-Kleinschalige residentie
-Hoogwaardige en smaakvolle afwerking
-Nieuwstaat
-Zeer energiezuinig

MAKELAARS WEERHOUDEN AUB!

Get in touch