Duplex for sale

279000€

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 11449494
Immoweb code : 11449494

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
113 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/bilzen/8251743 voor de volledige advertentie met meerdere foto's en andere nuttige info. ***

Dit ruime duplexappartment met een bewoonbare oppervlakte van 121 m² is gelegen op de eerste en tweede verdieping in een kleinschalige residentie langs de Zonhoevestraat te Beverst. Beverst kent de laatste jaren een zeer positieve ontwikkeling, te merken aan tal van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten, hetgeen zorgt voor de nodige verjonging, aantrekking en een opwaardering van deze leuke en gegeerde deelgemeente.

Op een honderdtal meter treft men het gezellige dorpsplein met een buurtwinkel, de slager, de apotheker, de wekelijkse fruitmarkt,.. De basisschool en de sporthal liggen op wandelafstand. Na een vijftal minuutjes rijden komt men in het centrum van Bilzen, Hoeselt of Diepenbeek.

Dit zeer degelijk afgewerkt appartement is opgericht in 2010 en kan mits kleine opfrissingswerken onmiddellijk bewoond of aangeboden worden op de (eerder krappe) huurmarkt, waar dit eigendom de laatste jaren steeds veel aantrekking heeft gehad.

Indeling:
- Verdieping 1
inkom met ruimte voor vestiaire en gastentoilet, ruime woonkamer met voldoende plaats voor inrichting van zit- en eetplaats, terras, open keuken met ruimte voor ontbijthoek, handige berging met voorzieningen voor wasplaats en CV. trap naar de verdieping.
- Verdieping 2
nachthal, twee zeer degelijke slaapkamers en een derde

Get in touch