Ground floor for sale

448000€

3 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 20151654
Immoweb code : 20151654

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit prachtige, instapklare appartement in de Antwerpen Noord!
Het ruime appartement van 196 m² beschikt over een royale woonkamer van 50 m², die baadt in natuurlijk licht. De vernieuwde open keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen, ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als gezellige avonden met vrienden. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een zuidgericht terras, waar je heerlijk kunt genieten van de zon.
Op de eerste verdieping vind je drie volwaardige slaapkamers (11 m², 16 m² en 10 m²) en een extra kantoorruimte, perfect voor thuiswerken of als hobbykamer. De moderne badkamer is uitgerust met een stijlvol ligbad en een inloopdouche, lavabo en wc . Ook op dit niveau is er een tweede zuidgericht terras, waar je in alle privacy kunt genieten van een aperitief of barbecue.
Extra troeven zijn de inpandige garage en de geïnstalleerde zonnepanelen met batterij waardoor je profiteert van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl. Bovendien is het appartement uitgerust met rolluiken en airconditioning voor extra comfort en privacy.
Gelegen in de rustige wijk Luchtbal Noord, biedt dit appartement een perfecte balans tussen stadsleven en rust, met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik en het centrum van Antwerpen vlakbij.

Bijzonderheden :
- Extra bureau ruimte
- Recent gerenoveerd
- Airco
- Zonnepanelen + batterij
- Kelders
- Alarm
- Garage
- Tuin + zonneterras

Get in touch