Duplex for rent

820€ per month

2 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 20144123
Immoweb code : 20144123

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
126 square meters livable space
Floor : 2

Description

Duplex

Sorry, there is no English translation. Duplex appartement gelegen in het centrum van Herentals

Ligging: Gezellig duplex appartement gelegen in het hartje van Herentals met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, eetgelegenheden,...) op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, apart toilet, berging, woonkamer, keuken, terras. - 1ste verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer - Kelderberging en garagebox.

Beschrijving: Dit gezellig duplex appartement op de 2de verdieping bereikt u via de lift of trap. Bij het betreden, komt u binnen via de inkomhal. De inkomhal beschikt meteen over een apart toilet en berging. Hierna loopt u de lichtvolle woonkamer binnen. Via de woonkamer kan u naar de ruime keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een ijskast, kookplaat, dampkap, vaatwasser en oven. Via de keuken kan u het terras bereiken. Op de eerste verdieping bevinden 2 slaapkamers. Hiernaast is er de badkamer met douche mogelijkheid in bad, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Tot slot is er boven nog extra opbergruimte aanwezig. Het appartement beschikt tevens ook nog over een ruime privatieve kelderberging alsook een garagebox iets verderop in de straat.

Extra's:
- EPC: 240 kWh / (m² jaar)
- Lift aanwezig Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Get in touch