Covered parking space for sale

949000€

Immoweb code : 20097333
Immoweb code : 20097333

Overview

Floor : 0

Description

Indoor Parking

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom bestaande uit woning en garagecomplex (+-1607m²)

Dit opbrengstpand in het hart van Deurne combineert een charmante woning met een uitgebreid garagecomplex.

De woning is volledig apart toegankelijk en biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van ongeveer 78m² . Het beschikt over een ruime slaapkamer en een gezellig terras.
De woning heeft volledig onafhankelijke nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit) en is uitgerust met centrale verwarming op gas. Bovendien werd het dak vernieuwd en geïsoleerd in 2012 en zijn de ramen aan de voorzijde in 2008 vervangen.

Het garagecomplex heeft een oppervlakte van ongeveer 1530m² en is verdeeld over 2 verdiepingen (gelijkvloers, 1e en 2e verdieping). Het complex heeft een automatische poort voor gemakkelijke toegang en extra veiligheid. Er zijn momenteel een 55-tal verhuurde autostaanplaatsten, die een stabiel inkomen genereren van €40 tot €45 per plaats, en een 20-tal verhuurde fietsplaatsen à €8/plaats. De garage beschikt ook over eigen nutsvoorzieningen met een aparte elektriciteit -en watermeter. Verder werd het dak van de garage in 2023 volledig vernieuwd.

Door de grote vraag naar parkeerplaatsten in stedelijke gebieden en het stabiel inkomen van de huurinkomsten maakt dit een aantrekkelijke investering! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.

Get in touch