Country house for sale

995000€

4 bedrooms 364 square meters

Immoweb code : 20151505
Immoweb code : 20151505

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
364 square meters livable space
6730 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
À 20 km de Bruxelles, vous trouverez cette propriété unique sur un terrain de 6.730 m², offrant des vues dégagées et magnifiques sur la campagne environnante.

Composition: grand séjour, cuisine rénovée, bureau, mezzanine, 4 chambres à coucher, 2 salles de bains, 3 toilettes, cave, salle polyvalante pour 25 personnes.

Grand étang de baignade, pool house avec cuisine extérieure, potager, verger, prairie, parking pour 6 voitures, carport, 20 panneaux solaires.

Nl :
Bent u op zoek naar een uniek en karaktervol huis dat rust, natuur, en adembenemende vergezichten combineert met een ideale ligging? Dit authentieke molenhuis, gelegen op een uitgestrekt perceel van 6.730m², biedt u precies dat. Slechts 13 km van de Brusselse ring, vindt u hier een oase van rust en charme midden in het schilderachtige Pajottenland.

Laat u niet ontmoedigen door de straatkant – de keuze is bewust gemaakt om de originaliteit van de oude gevel te behouden. Achter deze bescheiden voorgevel schuilt een waar paradijs, gecreëerd met liefde en aandacht voor detail. Daarnaast werd er een houtkant aangelegd, die zorgt voor een duidelijke en natuurlijke afscheiding met de rijweg, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

Deze woning biedt een uitzonderlijk ruim en comfortabel leefklimaat. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers, en een zeer ruime leefruimte, is er voldoende plek voor het hele gezin. Het vernieuwde bureau biedt ruimte om comfortabel te werken, perfect voor thuiswerken of studeren. De keuken is in juni 2023 volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur. De voormalige stal werd volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een uniek zaaltje/atelier, met behoud van originele elementen en een eigen ingang. Ideaal voor creatieve bezigheden of het ontvangen van gasten – het biedt plaats aan maar liefst 20 personen en beschikt over een eigen toilet.
De natuurtuin, vol streekeigen bomen en struiken, is een waar natuurjuweel. Geniet van de ruime natuurlijke zwemvijver, het ge

Get in touch