Commercial premises for sale

295000€

105 square meters

Immoweb code : 20121824
Immoweb code : 20121824

Overview

105 square meters livable space
539 square meters of land
€ 547.00 m²

Description

Gunstig gelegen handelshuis met atelier en woonst

Deze warme bakkerij is gelegen aan de verbindingsweg tussen Hulst en Tessenderlo-centrum  en geniet zo van een grote visibiliteit. 

Het pand heeft een rijk verleden als bakkerij. Vooraan ligt een volledig ingerichte winkelruimte, parkeergelegenheid is er voldoende voor het gebouw. Helemaal achteraan vind je het atelier waartoe je rechtstreeks toegang hebt via het pleintje achter het perceel.
De woonkamer, keuken en badkamer vind je op het gelijkvloers. Vanuit de keuken heb je toegang tot de kelder. De eerste verdieping huisvest 4 slaapkamers. De af te werken zolder is te bereiken via één van de slaapkamers. 

OPPORTUNITEIT:
Hoewel het gebouw van voldoet aan de kwaliteitsnormen in de voedingssector, leent het zich eveneens tot diverse andere doeleinden.
Mits de nodige vergunningen zijn tal van herbestemmingen mogelijk.

In de onmiddellijke omgeving bevinden zich supermarkten, een apotheek en diverse eetgelegenheden. Zowel lagere als middelbare scholen bevinden zich in een straal van 5 minuten rijden van de woning. Omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar, net als de E313.

Contacteer mij voor meer info of een vrijblijvende bezichtiging op 011/49.75.90.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - creating IMMOtions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.  

Renovation obligation: yes

Get in touch