Commercial premises for rent

3000€ + 650€ per month

Immoweb code : 20275441
Immoweb code : 20275441

Overview

250 square meters of land
Available date : 11/01/2024
Floor : 0

Description

Moderne kantoorruimte op AAA-locatie met uitstekende zich...

Moderne kantoorruimte op AAA-locatie met uitstekende zichtbaarheid

Gelegen in het hart van Genk, direct tegenover de bekende Limburghallen, staat dit prachtige kantoorgebouw.
De gelijkvloerse verdieping aan de straatzijde, op huisnummer 29, met opvallende zichtlocatie, is nu beschikbaar voor verhuur.
Deze volledig ingerichte kantoorruimte wordt aangeboden voor € 3000 per maand.

Dankzij de royale gevel met grote raampartijen biedt deze locatie uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te maken. Het pand is momenteel nog in gebruik, maar wordt vrijgegeven op 1 november 2024. Het hele gebouw is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over twee personenliften.

Bij binnenkomst via de voordeur betreedt u het pand via een sas. De ruimte is voorzien van een intercomsysteem waarmee de deur op afstand kan worden geopend via de telefonie-installatie. De entree leidt naar een onthaal met een ruime balie en archiefkasten. Achter het onthaal bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, kraan/gootsteen, en een ingebouwde combi-oven. Een ruime eettafel is ook aanwezig. Aan de rechterkant van de keuken vindt u twee toiletten, waarvan één geschikt voor mindervaliden, en een bergruimte die ook als serverruimte kan worden ingericht.

Verderop bevindt zich een ruime vergaderzaal, afgescheiden door een glazen wand. Deze vergaderruimte is voorzien van een grote tafel met acht stoelen en een multifunctioneel touchscreen met clic...
Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch