Chalet for sale

169000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 20056806
Immoweb code : 20056806

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
3300 square meters of land
Available date : 07/22/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Privaat gelegen chalet met open zicht in het bos, ideaal om off-grid tot rust te komen, op 30min rijden van Antwerpen/Breda en op wandelafstand van het dorp Gooreind en het hotel Dennenhof. Gelegen ten midden van de natuur, het bos, de velden en paardenweiden. Zeer privaat, er is geen inkijk. De ruimere omgeving bevat 10 stukken bosgrond van ongeveer 1.100m² per stuk, De verkoop gaat hier over de verst gelegen aaneengesloten 3 stukken van gezamelijk 3.300m². Op 1 aangelegen deel is nog 1 actieve buur. De chalet is geschikt voor 4 personen, er zijn 2 slaapkamers, een keukentje en een badkamer.
Er is een ruime leefruimte, met een werkende houtkachel, die connecteert met de bostuin aan de ene zijde en met een overdekt terras aan de andere zijde, met een vergezicht op het nabijgelegen maisveld. Ideaal als vakantiehuis in lente-zomer-herfst.
In deze chalet is geen domicilie mogelijk. We zijn zelf reeds 10 jaar eigenaar van ons "klein paradijs". We verkopen het alleen omdat we recent een woning kochten in de regio, met een permanente residentie en een nog grotere bostuin. Het onderhoud van beide plaatsen wordt teveel.
Graag enkel potentiële kopers met serieuze interesse.
(Immo agentschappen mogelijk maar geen exclusieve verkoop).

Get in touch