Chalet for sale

65000€

2 bedrooms 42 square meters

Immoweb code : 20015588
Immoweb code : 20015588

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
42 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Volledig gerenoveerd vakantieappartement in het privaat (en rustig) vakantiedomein Les Hochets, La Routaine 78 (blok 50 app 04).
Het vakantiedomein heeft een wat verouderde minigolf en tennisterrein. Er is een prima werkende VME (Vereniging van Mede-eigenaars) en ook de syndicus (CREAZ) levert goed werk. De financiële lasten zijn beperkt en omvatten brandverzekering, vuilbak, alle onderhoudswerken aan de buitenkant, groenonderhoud, …).
In het dorpje Membre-sur-Semois (op wandelafstand) is er een winkel, diverse cafe’s en eetgelegenheden) en een recreatiezone aan de rivier Semois. Een supermarkt en andere winkels vind je in Bohan (4 km) of te voet via de hernieuwde brug en tunnel vanuit het dorp.

De woning wordt bemeubeld verkocht en is instapklaar.
De woning werd onlangs gerenoveerd en is volledig ingericht en uitgerust met o.a. een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combi-oven, kookvuur, ..., nieuwe badkamer met regendouche, 2 slaapkamers (1 met dubbel bed en 1 met stapelbed), verwarming met WIFI, digitale TV, een ruim zonneterras (zon van 10u 's morgens tot zonsondergang, terrasmeubilair, elektrische barbecue, ...
Voor wie wil verhuren als vakantiewoning: de woning is erkend en er is een bestaand cliënteel van betrouwbare huurders).

Get in touch