Castle for sale

2650000€

467 square meters

Immoweb code : 20190760
Immoweb code : 20190760

Overview

467 square meters livable space
24610 square meters of land

Description

UITZONDERLIJKE EIGENDOM OP 24.610 m2 bestaande uit een Hi...

"Once in a Lifetime"..... opportuniteit !
Een uitzonderlijke woonst in een adembenemende setting. Een landgoed met volwaardige kasteel allures omringd door prachtige tuinen.

De indringende oprijlaan, volledig omwald, brengt u meteen in de juiste sfeer. Eens de oude kasteelpoort open gaat kijkt men vol verwondering naar de bijgebouwen die de binnenplaats praktisch omringen.
Centraal staat het hoofdgebouw, vol trots, met opgeheven hoofd, de imposante inkom deur nodigt uit om binnen te gaan.

Binnenin vinden we een mix van authenticiteit en modern comfort. Op het gelijkvloers hebben we een Louis XVI salon, grote statige eetkamer, een ruime bibliotheek/bureau, een zitkamer met open haard en tot slot een ruime leefkeuken. Via de ruime keuken komen we op het grote overdekte terras met zicht op zwembad en achterliggende weide.

Op de verdieping vinden we de master slaapkamer met dressing en ruime badkamer. Verder zijn er nog 3 royale kamers en een hedendaagse badkamer met inloopdouche. Het geheel wordt afgerond met een gigantische zolder en koele oude kelder.

Links en rechts vinden we ruime bijgebouwen die dienen als garages of stallingen, een kantoor ruimte en perfect instapklare conciërgewoning of vriendenverblijf. Aan het linker gedeelte van de eigendom hebben we nog diverse bergruimtes en een volledige schuur, klaar om in te richten.

Deze uitzonderlijke eigendom wordt discreet verkocht en verdere inlichtingen en prijzen worden enkel persoonl...
Renovation obligation: unknown

Get in touch