Business for sale

300000€

296 square meters

Immoweb code : 11465326
Immoweb code : 11465326

Overview

1 bathroom
296 square meters livable space
296 square meters of land
€ 1,014.00 m²

Description

Handelspand te koop in centrum Menen.

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van dit prachtig handelspand met volledige woning, gelegen in het bruisende centrum van Menen. Deze charmante Bel-Etage-woning combineert het beste van zowel een commerciële ruimte als een comfortabel woongedeelte, en biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers en gezinnen.

Het handelspand is ingericht als volgt:
Bij het binnenkomen is er een winkelruimte voorzien met daar achter een bureauruimte. Verder bevindt er zich nog een keuken ruimte en een apart toilet. Ook de tuin is bereikbaar via de beneden verdieping.

Op de bovenverdieping hebben we het woongedeelte. Deze is ook via een aparte ingang bereikbaar.
Op de eerste verdieping bevindt zich de volledige geïnstalleerde keuken voorzien van microgolfoven, oven, dampkamp, elektrisch- en gasfornuis, vaatwasmachine. De zeer lichtrijke woonruimte geeft toegang tot de 2de verdieping. De eerste ruime slaapkamer bevindt zich ook op de eerste verdieping.

Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een zeer ruime badkamer voorzien van douche, dubbele lavabo en toilet.
Er is nog een volledige zolderverdieping met een vaste trap die vrij in te delen is.

De volledige woning is voorzien van centrale verwarming op gas en dubbele beglazing.

De locatie is absoluut ideaal. Gelegen in het hart van Menen, geniet dit handelspand van een uitstekende zichtbaarheid en een hoge passage. Het is omgeven door diverse winkels, restaurants en andere voorz...
Renovation obligation: unknown

Get in touch